Tvisteløsning

Juridisk rådgivning utviklet for å minimere virkningen av tvister på virksomheten din

Juridisk rådgivning utviklet for å minimere virkningen av tvister på virksomheten din

Juridiske tvister kan skape uønsket usikkerhet og kompleksitet for en virksomhet. Dette gjelder både i nasjonale tvister, og spesielt i tilfellet for saken omfatter flere jurisdiksjoner, , der ulik lovgivninger i spill. Det juridiske teamet hos Mazars tilbyr et internasjonalt perspektiv som skjærer gjennom kompleksitet og veileder deg til de beste resultatene.

Vår tilnærming

En sammenkoblet global økonomi betyr at selskaper står overfor en høyere risiko for komplekse juridiske og forretningsmessige risikoer. Tvister med aksjonærer eller andre virksomheter, skattemyndigheter og reguleringsorganer kan være forstyrrende og kostnadskrevende. Derfor er det avgjørende å  løse tvister effektivt. 

Vårt internasjonale nettverk av juridiske, skatte- og regulatoriske eksperter tilbyr ekspertise over flere jurisdiksjoner for å levere vellykkede resultater så raskt som mulig. Vi jobber sammen som ett team og tror på å gi råd og veiledning gjennom en samarbeidende og pragmatisk tilnærming, samtidig som vi alltid ivaretar ditt behov for diskresjon.

Teamet hos Mazars kombinerer sterk kommersiell dømmekraft med teknisk ekspertise og en dyp forståelse av tvisteløsning for å gi deg bærekraftige råd og veiledning. Vårt fokus er å gi deg den riktige støtten i alle trinn av prosessen for å sikre best mulig resultat.

Vi kan støtte deg i tvister, inkludert:

  • Alminnelige tvister for domstolen
  • Tvister i kontraktsforhold
  • Aksjonær- og investortvister
  • Partnerskapstvister
  • Forliksforhandlinger og voldgift