Bærekraft

Hjelper bedrifter med å sette bærekraft i sentrum av virksomheten

Bærekraft har utviklet seg betydelig de siste årene. God eierstyring og sosialt ansvar er ikke bare forankret i å gjøre det rette, de fører også med seg ytelsesfordeler. Vi hjelper bedrifter med å adressere deres bærekraftsstrategier fra design og integrering til rapportering og forsikring.

Vår tilnærming

Bærekraft skaper spennende muligheter for bedrifter. Det kan forbedre bedriftens motstandskraft, skape økonomisk verdi og bidra til et sunt økosystem og sterkt fellesskap. Etter hvert som flere virksomheter omfavner bærekraft, vil organisasjoner måtte implementere høyere styringsstandarder og få en full forståelse av deres sosiale og miljømessige påvirkning for å forbli konkurransedyktige.

En solid bærekraftstilnærming krever en klar strategi, god styring og kvalitetsrapportering som tar for seg hele spekteret av miljømessige, sosiale og styringsbaserte spørsmål (ESG). Dette vil resultere i klare fordeler: økt tillit, et konkurransefortrinn, større medarbeiderengasjement, mindre sløsing gjennom forbedrede forretningsprosesser og lojalitet og støtte fra interessenter.

Avhengig av hvor bedriften din er i sin bærekraftsreise, vil vi sette sammen et team med områdespesialister som er fokusert på dine unike behov og kan tilby løsninger tilpasset dine mål. Enten det er forsyningskjedebevissthet, karbonkartlegging, risikovurderinger av klimaendringer eller mangfoldsfremme, har vi ekspertisen og erfaringen til å levere løsninger som vil støtte bedrifter på lang sikt. Vi tror at vår skreddersydde tilnærming betyr at du alltid vil ha de rette ekspertene for det riktige prosjektet.

Hos Mazars tilbyr vi et bredt spekter av bærekraftstjenester for å møte dine behov, inkludert:

  • Rapportering og forsikring: Tilbyr revisjons- og forsikringsløsninger for bærekrafts- og menneskerettighetsrapportering, sertifisering for grønne og sosiale obligasjoner og sikkerhet for alle former for karbonrapportering
  • Strategi og due diligence: Bistand med å utvikle strategier og forretningsmodeller i tråd med beste praksis ESG-prinsipper, samt due diligence-tjenester for å sikre samsvar.
  • Implementering og transformasjon: Råd og veiledning for å hjelpe organisasjonen din gjennom en endringsperiode og sikre at den virkelig er omfavner sitt etiske og bærekraftige etos

Strategi og due diligence

Løsninger for å integrere bærekraft i din forretningspraksis

Read more

Rapportering og forsikring

Bygge tillit og vise integritet

Read more

Implementering og transformasjon

Løsninger for å integrere bærekraft i dine strategiske forretningsplaner

Read more