M&A og Selskapsrett

Våre advokater bistår i hele spekteret av fusjoner, fisjoner og oppkjøp.

Våre advokater bistår i hele spekteret av fusjoner, fisjoner og oppkjøp

Etter hvert som bedriften din vokser, vil behovet for juridisk bistand øke på flere juridiske områder. Du kan sluttføre en produksjonskontrakt i én jurisdiksjon, og samtidig administrere en omstrukturering eller en joint venture satsning i en annen. Våre tverrfaglige eksperter er her for å møte dine daglige eller ekstraordinære juridiske behov.

Vår tilnærming

Bedrifter over hele verden er mer utsatt enn noen gang for et komplekst nett av lover og forskrifter. Enten bedriften din er etablert på ett sted, eller du har kontorer rundt om i verden, er det en nødvendighet å ha tilgang til tilgjengelig og effektiv juridisk støtte. Hos Mazars tilbyr vi et tverrspesialisert team som kan tilby nasjonal og internasjonal juridisk rådgivning i kommersielle og driftsmessige forhold, enten det er for kontrakter og avtaler, eller for større bedriftsarrangementer som en restrukturering eller salg og oppkjøp av eksisterende virksomhet. 

Med tilstedeværelse på flere steder rundt om i verden, tilbyr vi et internasjonalt perspektiv og et bredt spekter av tekniske ferdigheter for å møte dine behov. Mazars jobber sammen som ett team og gir råd og veiledning gjennom en samarbeidende og pragmatisk tilnærming som er sentrert rundt deg. Teamet vårt er årvåkne og smidig når de jobber med kunder, noe som gjør dem i stand til å forstå dine behov bedre, ta smartere beslutninger og hjelpe deg med å låse opp verdi i virksomheten din.

Vi kan tilby juridisk støtte som dekker blant annet:

  • Oppfølgning av juridiske krav ved daglig drift
  • Selskapsrettslige spørsmål, inkludert selskapsstiftelse, avvikling mv
  • Bistand ved transaksjoner, fusjoner, fisjoner, og andre restruktureringer
  • Kommersielle og operasjonelle kontrakter, herunder juridisk rådgivning om kommersielle og juridiske spørsmål
  • Håndtering av arbeidsforhold, samt etablering av incentivordninger mm.

Want to know more?