Regnskapstjenester (AOS)

En outsourcing-partner som hjelper deg å spille på din styrke

Ikke-kjerneaktiviteter i bedriften må være så slanke og effektive som mulig. Bedrifter, både store og små, henvender seg i økende grad til Mazars outsourcing-team for å be om hjelp med å forbedre bedriftens ytelse, sikre samsvarsprosesser, administrere kostnader og gi et nivå av fleksibilitet når det gjelder å skaffe ressurser.

Vår tilnærming 

For selskaper som ser på muligheter i nye geografiske markeder, er outsourcing til Mazars en lavrisiko måte å få virksomheten din til å vokse på. Det holder din økonomiske eksponering på et minimum og lar deg trekke på de spesifikke ferdighetene og ekspertisene du trenger, når du trenger dem. 

Vår pakke med verktøy og løsninger vil hjelpe deg med å overvåke og kontrollere dine aktiviteter, uansett hvor i verden du opererer.

Mazars har en sterk merittliste når det gjelder å hjelpe virksomheter med internasjonalisering. Våre outsourcing tjenester er fleksible og skalerbare, slik at du kan reagere raskt på endringer i virksomheten eller markedet.

Vi kan bistå klienter med tjenester fra å stifte et nytt selskap til administrasjon av den daglige virksomheten:

  • Bokføring og ledelsesrapportering, spesielt for multinasjonale selskaper som krever nøyaktig og punktlig månedlig regnskapsrapportering til hovedkontoret
  • Utarbeidelse av årsregnskap
  • Lønn, fra registrering av ansatte til månedlig behandling og betaling av lønn, skattetrekk og rapportering til myndigheter terminvis og årlig.
  • Andre kontortjenester
  • Arbeidskraft over landegrensene

Want to know more?

HR og lønn

Pålitelige, skalerbare og integrerte løsninger som reduserer kostnadene og forbedrer effektiviteten

Read more

Regnskap og rapportering

Kvalifiserte spesialister og integrert støtte til ditt regnskaps- og økonomiteam

Read more